LOUNGEBED HUREN

Houdt u van luxueus zonnebaden en relaxen, dan hebben wij voor u onze exclusieve Castelnau Lounge, waar u op zeer comfortabele tweepersoons loungebedden kunt ontspannen en genieten van exclusieve service en bediening. De luxe lounge biedt daarnaast relaxte loungemuziek, eigen douche en toiletten en handdoekverhuur.

Voor €50,- per dag kunt u uw luxe loungebed bij ons huren. Wij raden u aan uw loungebed te reserveren. Op de dag van reserveren, houden wij uw loungebed tot 12.00 uur voor u gereserveerd. Daarna behouden wij ons het recht voor om het loungebed opnieuw te verhuren.

Wilt u na een heerlijke dag in de zon bij ons blijven dineren, dan raden wij u aan een extra reservering te maken voor een tafeltje in ons restaurant.

Lounge en strandbedden huren bij Later aan Zee
Strandbedden

STRANDBEDJES HUREN

Bij mooi zomerweer bieden wij u, naast de luxe loungebedden in onze Castelnau Lounge, ook onze comfortabele strandbedjes met windscherm op het strand aan. Heerlijk genieten van zon en zee met de voeten in het zand.

Een strandbedje kost € 10,- per dag inclusief windscherm. Een strandbedje kunt u niet reserveren.

Ook hier geldt, wilt u na een dagje strand gezellig bij ons blijven dineren, reserveer dan van te voren een tafeltje in ons restaurant

Reviews loungebedden

Was er nog nooit geweest, verzorgde, gezellige en mooie strandtent met allure vooral die grote palmbomen. We hebben met zijn zessen heerlijke dag gehad en genoten van het uitzicht, het eten was ook heerlijk en zag er verzorgt uit, personeel ook zeer vriendelijk. Gaan hier vaker naar toe echt een aanrader voor wie er nog nooit is geweest!

Heerlijk gelegen op loungebedden en top gegeten !!! Mosselpannetje fish&chips biefstuk jammie

Op een bloedhete zomerdag hebben wij heerlijk van de rust genoten. Deze rust werd volledig gefaciliteerd door de vlotte Dante, die vanaf minuut 1 bezig was met ons welzijn. Voor een strandtent ongewoon attente en snelle bediening, wij komen zeker terug.

Beach Club Later aan Zee - loungebedden
Beach Club Later aan Zee
Beach Club Later aan Zee - loungebedden
Beach Club Later aan Zee
Beach Club Later aan Zee

© 2024 - Later aan Zee | realisatie website: webmonnik.nl