PARTIJEN EN EVENTS

Bij Beach Club Later aan Zee bent u aan het juiste adres als u een evenement wilt organiseren. Van bedrijfsevent tot familiediner, van alles is mogelijk en niets is ons te gek!

Onze jarenlange ervaring, expertise, creativiteit en flexibiliteit op dit gebied, garanderen u een top evenement naar uw persoonlijke smaak en wensen, met alleen maar blije gezichten als resultaat.

Terras
Beach Club Later aan Zee

1750 M2

Onze Beach Club bestaat uit een sfeervol restaurant met openhaard, zonovergoten terrassen met diverse zit- en lounge plekken en de Castelnau Lounge; een luxe zonnelounge met tweepersoons loungebedden.

De indeling en inrichting van de Beach Club zijn zodanig dat de ruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate partijen en events te hosten van 30 tot maximaal 1000 gasten. In totaal is er 1750 m2 aan terrasruimte beschikbaar en het plaatsen van een tent in de Castelnau Lounge maakt het mogelijk om extra binnenruimte te creëren.

CATERING OP MAAT

Op het gebied van eten en drinken is alles bespreekbaar. Van een eigen welkomst cocktail tot uw persoonlijk menu. Voor kleinere groepen (tot 30 personen) is à la carte eten van ons gevarieerde menu, vol met dagverse gerechten, ook een mogelijkheid. En vanaf 50 personen kunnen wij een overheerlijke BBQ voor u organiseren.

Catering op maat

DE LOCATIE

U vindt Beach Club Later aan Zee op het prachtige strand van Bloemendaal aan Zee. Aan de boulevard is ruime parkeergelegenheid aanwezig en ook met openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken.

Formule 1

Met het Circuit van Zandvoort op slechts 1200 meter afstand, zijn wij tijdens de jaarlijkse Grand Prix van Zandvoort natuurlijk ook de perfecte locatie om uw F1-minnende relaties te ontvangen.

WAAROM UW EVENEMENT BIJ LATER AAN ZEE

  1. Ruime ervaring, expertise, creativiteit en flexibiliteit.
  2. Sfeervol restaurant en een zonovergoten terrasruimte van 1750 m2. Extra binnenruimte creëren is mogelijk.
  3. Gevarieerde keuken / catering.
  4. Unieke ambiance op het strand van Bloemendaal aan zee.
  5. Uw wensen en budget zijn voor ons leidend.
  6. Goede parkeergelegenheid.
  7. Bereikbaar met openbaar vervoer.
  8. Techniek voor presentaties aanwezig.

MEER INFORMATIE

Heeft u interesse in een privé- of bedrijfsevenement bij Beachclub Later aan Zee? Neem dan contact met ons op via events@lateraanzee.nl  of +31 (0) 615 547 500 . U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Beach Club Later aan Zee
Beach Club Later aan Zee
Beach Club Later aan Zee
Beach Club Later aan Zee
Beach Club Later aan Zee
© 2024 - Later aan Zee | realisatie website: webmonnik.nl